МФК Спартак втори на международния турнир в Румъния

Публикувано в: Плажен футбол,Последни новини,Футбол |

MFC SPartak vtori v RomaniaШампионът на България по плажен футбол МФК Спартак завърши на второ място на силния международен турнир в град Дева, Румъния.

След като вчера спечелиха първите си два мача от надпреварата, днес варненци отстъпиха с 6:8 срещу домакините от Уест Дева. Това бе четвърти двубой за това лято между първенците на двете съседни държави и резултатът им вече е 2 на 2 победи.

Въпреки поражението, треньорът на родния тим Симеон Христов изрази огромното си задоволство от днешния мач, който е бил на много високо за плажния футбол ниво. „Представихме се много силно, създадохме доста положения, ударихме греди. Това бяха три много полезни за нас срещи. Вярвам, че се подготвихме много добре за първите ни двубои от държавното първенство на България, които са следващия уикенд в Шкорпиловци“, коментира Христов, който в Румъния бе играещ треньор.
На 15 и 16 юли Спартак среща съгражданите от Одесос и Вяра, Надежда и Любов, както и софийския Искър. Целта е класиране за финалния турнир, който ще се проведе от 7 до 9 септември във Варна.

Съставът на МФК Спартак:
Роман Васенев, Илиян Димов, Мартин Великов, Станислав Джамбазов, Павел Адамов, Калоян Цветков, Филип Филипов, Симеон Христов, Илиан Илиев, Иван Мартинов

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход