Енгибаров хвали отбора, но очаква тепърва трудните мачове

Публикувано в: Последни новини,Спартак 1918,Футбол |

IMG_9409Треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров изрази задоволство от добре свършената работа срещу Бенковски, но призна, че тепърва им предстоят най-важните мачове, в които ще се види какво ниво са достигнали.

„Исках да решим по-бързо срещата и това се получи. Вкарахме хубави голове, направихме прекрасни комбинации и изпуснахме още положения. Имахме също възможност да изпробваме няколко тактически варианта“, заяви за „Петел“ Енгибаров.

Последният обаче гарантира, че стоят здраво стъпили на земята след двете поредни победи напролет и съвсем скоро ще се види в каква посока ще се развиват като отбор. „Знаете, че в сряда гостуваме на Суворово, а след още десет дни и на Добруджа. Това са най-силните отбори в групата и срещу тях ще проличи какво ниво сме достигнали и как се развиваме като нов отбор“, допълни Енгибаров.

Разбра се още, че Александър Йовчев е бил сменен на почивката, тъй като е играл с температура, а Милен Николов е напуснал в началото на второто полувреме, тъй като е бил на антибиотици. Утре ще стане ясно доколко сериозна е травмата в глезена на Десислав Дяков и дали той ще играе в сряда в Суворово.

Междувременно, на 17 март спартаклии гостуват на Белослав за контролен мач. Двата отбора се разбраха да играят помежду си, тъй като на същата дата почиват в поредните кръгове на третия и четвъртия ешелон.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход