Десислав Дяков: На добричлии няма да им е лесно срещу Спартак

Публикувано в: Последни новини,Спартак 1918,Футбол |

IMG_9461Нападателят на Спартак 1918 Десислав Дяков има три гола на сметката си тази пролет. Той се отчете с хеттрик при победата със 7:1 над Бенковски Бяла, като единият от головете му бе определен като шедьовър.

„Александър Йовчев проби отдясно и центрира на втора греда, където аз засякох топката от въздуха, след което тя се удари в гредата преди да влезе в мрежата“, разказа Дяков в интервю за „Морски гонг“ по Дарик радио.

Той разкри и как се е стигнало да завръщането му в родния Спартак. Старши треньорът ми се обади в края на декември месец. Проведохме разговор. Въобще не се замислих. Аз съм юноша на Спартак. Спартаклия съм си от малък“.

„Треньорите работят много добре с нас. Доказателство за това е, че имаме три победи. Придобиваме облик“, сподели впечатленията си от работата на Енгибар Енгибаров и Бойко Каменов нападателят.

„На добричлии никак няма да им е лесно другата седмица. Ние отиваме единствено за победа срещу Добруджа. Имаме нужното самочувствие след спечелените 3 победи „, каза още Дяков, запитан за очакванията му за двубоя другата седмица.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход