Гонзо: Можехме и да загубим срещу Славия

Публикувано в: Последни новини,Футбол,Черно море |

IMG_9573„Не съм доволен най-вече от играта. Играхме лошо и затова е нормално да не спечелим. Днес играхме под възможностите си в края можеше и да загубим“, заяви наставникът на Черно море Георги Иванов след равенството със Славия.

„Божилов е важен играч. Той търси топките между линиите. Днес още при изграждане на атаката не можехме да намерим решение. Много непредизвикани грешки в средата на терена“, продължи Иванов пред DIEMA SPORT.

„Мачът след 1:0 като стана, мислехме, че е свършил и почнахме да пазим резултата и това не мога да си го обясня. Не съм давал такива указания. Напротив. Може би принудителните смени оказаха влияние. Направихме размествания в средата. Има и такива мачове – не ти върви и нямаш ден“, каза още той.

„Витиня за съжаление по предварителни прогнози има скъсан ахиес. Чунчуков е с разтежение, дано да се оправи по-бързо“, допълни Гонзо.

„Мисля, че Божилов има шанс да се оправи по-бързо. Лекарският щаб прави всичко по силите си. Не е проблемът, че липсват футболисти. Днес бе тежко времето и влязохме разконцентрирани, нямахме идеята в атака. Закономерно реми и накрая трябва да сме доволни, защото можеше да загубим. Славия имаше две положения. Ние не сме се опиянили, за да се отрезвим. Много хора подценяват Пирин. Мислям, че точката в Благоевград е ценна. Славия е традиционно труден съперник за нас. Миналата година направихме равен в Каварна, загубихме в София. Сега пак направихме равен. Има и такива мачове. Някъде побеждаваш, другаде губиш точки“, коментира специалистът.

„Първо дали е Ботев, Славия или Витоша, лек мач няма. Това, което мога да кажа, е, че е добър отбор, който иска да играе футбол. Ние също, ще се се надиграваме и по-добрият ще победи. В крайна сметка, когато се срещнат два добри отбора, се опитват чрез футболни средства единият да надделее над другия“, завърши Иванов.

 

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход