Георги Иванов: Правим отбор за евротурнирите

Публикувано в: Последни новини,Футбол,Черно море |

DSC_6135-600x340

Треньорът на Черно море Георги Иванов разкри преди първата тренировка от лятната подготовка, че е останал много разочарован заради слабите резултати на тима в плейофите на миналия сезон, които го лишиха от участие в евротурнирите.

„За това сега селектираме отбор, който да се класира за евротурнирите. Това е целта, за която ще работим. Преди това, разбира се, да влезем в топ 6. През новия сезон искам да разполагам с по-млади футболисти, да държим едно постоянно ниво в мачовете, за да може когато влезем в плейофите отборът да бъде конкурентно способен. Целта на Черно море е да бъде до първите три отбора в шампионата“, коментира Гонзо.

„През новия сезон ще продължим да работим с юношите. Всеки един от тях трябва да си заслужи мястото в отбора. Мога да похваля Мартин Костадинов за мачовете през миналия сезон. Той трябва да е пример за всички. Един юноша, ако не е готов да играе и го пуснем в мач, той влиза в още по-голяма дупка и няма излизане след това. А и отборът трябва да е силен, за да да се развиват юношите“, допълни наставникът на моряците.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход