Варненски отбор спечели два медала на турнир в Париж

Публикувано в: Аматьорски футбол,Последни новини,Футбол |

00000Отборът на СОД-DSC се завърна от Франция с два медала от турнири по футбол 7 (6 полеви и 1 вратар на игрище с размери 75×45м). Варненци представляваха България в две надпревари във френската столица Париж, където спечелиха сребърен и бронзов приз.

Първият турнир се проведе на 28 и 29 май, а в него взеха участие 24 отбора – 20 местни и 4 чуждестранни. Страхотните игри на варненци ги класираха на полуфинал, където отстъпиха на националния тим на Палестина до 23 години, а в последствие се класираха на трето място, пише „Варна Утре“.

Доброто представяне на българите продължи и по време на втория турнир, провел се между 3 и 5 юли. В надпреварата участваха и отбори от Алжир, Тунис, Португалия, Словения, Палестина, Япония и домакините от Франция. Надпреварата, която бе изключително интересна и оспорвана, бе спечелена отново от отбора на Палестина до 23 години. Българите обаче бяха по-убедителни в представянето си от първата надпревара и след успехи над Франция с 3:1 и Палестина с 2:0 стигнаха до сребърните медали.

Официален гост на турнира бе и кмета на Париж Ан Идалго.

Отборът на СОД-DSC: Борислав Блажев, Илия Блажев, Калин Денев, Тодор Георгиев, Никола Петров, Цветан Димитров, Данаил Дичев, Джанер Ахмед, Иван Иванов, Делян Колчев (капитан), Станислав Иванов, Светлин Станчев, Димитър Димитров.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход