Фен №1 на „Тича“ със силни думи: Това в момента не е Черно море

Публикувано в: Водещи новини,Футбол,Черно море |

IMG_1584Членове на Националния фен клуб на Черно море се срещнаха с футболистите на представителния тим след поредната им грешна стъпка на „Тича”. Както е известно, „моряците” изгубиха от Пирин с 0:1 и нямат победа у дома вече в 7 мача поред – 5 загуби и 2 равни (3:10).

„Петел” потърси за коментар след срещата председателя на фен клуба Иван Михайлов. Ето неговото мнение без редакторска намеса:

„В разговора с футболистите те изразиха лични становища защо отборът бърка у дома и как се е стигнало до смяната на Гонзо. Тук не смятам да навлизам в детайли, тъй като това, което си говорихме, остава между нас.

По-обезпокояващи са другите неща, които се случват в клуба. Ходя на мачове на Черно море от 1981 година и съм свидетел как нашият любим тим е бил фактор в „А” група със свои кадри. Вземали сме минимални попълнения отвън, и то перспективни. Като например Тошко Атанасов-Барона, който дойде от Казанлък. През последните 20 години обаче нашите треньори се страхуват да налагат юноши на Черно море в представителния тим. В момента например има 3-4 наши момчета в Балчик, които биха се справили на „Тича”. За Монтана пък Наско Илиев пък е вкарал повече голове от Сукуна, който дори още не се е разписал. Петко Цанков е титуляр в дясната зона на Витоша и да не би да е по-лош от Зехиров?

Недоумявам също как Тодор Каменов бе назначен за помощник-треньор на мъжете, след като унищожи три талантливи набора при юношите – 1996, 1997 и 1998. Под неговото ръководство юношите ни записаха най-слаби резултати и бяха разследвани за черно тото.

На Емануил Луканов му казах директно, че също се страхува да налага юноши при батковците, въпреки че е директор на школата и има поглед върху талантите ни.

Не е нормално в елита да се въртят 20 футболисти, които непрекъснато сменят отборите си и някои от тях да минават и през Черно море, след като си произвеждаме качествени кадри.

Отборът не се бори за титла, нито за медал, и моето и на другите членове на Националния фен клуб мнение, е че в представителния тим на Черно море трябва да играят поне 5-6 негови юноши. Това в момента не е Черно море!”

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход