Още един футболист се присъедини към Черно море

Публикувано в: Водещи новини,Футбол,Черно море |

359721IliasHassani

Групата на Черно море се увеличи с още един футболист. Рано тази сутрин във Варна пристигна петото лятно попълнение на моряците – 21-годишният централен защитник Илиас Хасани, който през миналия сезон изигра 23 мача за Верея в Първа лига. Хасани ще се включи в следобедната тренировка на тима. Договорът му с Черно море ще бъде за срок от 2 години.

Доскоро бранителят беше на лагер с националния тим на Алжир, но треньорът Лукас Алкарас го остави на скамейката в контролата с Гвинея на 6 юни и в квалификацията за Купата на Африканските нации с Того на 11 юни.

Хасани е роден на 8 ноември 1995 г. във Франция и съответно има също френско гражданство, което ще позволи да не заема място на чужденец. Той израства в школата на Тулуза, като на 11 февруари 2014 г. дебютира за първия тим в Лига 1 срещу Бастия. Това обаче остава единственото му участие за представителния отбор. Има 50 мача за втория състав на Тулуза.

През 2015 г. преминава в друг популярен френски клуб – Бордо. Там също изиграва само един мач в Лига 1, като записва и 15 срещи за втория отбор на жирондинците. Хасани е бивш юношески национал на Франция.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход