В Черно море задържат Мариян Огнянов до оферта от чужбина

Публикувано в: Водещи новини,Футбол,Черно море |

dsc_3987В Черно море обмислят да задържат Мариян Огнянов колкото се може по-дълго, пише „Народно дело Седмицата”. Шефовете ще се разделят с 29-годишния футболист единствено при оферта от чужбина, която го удовлетворява. Получи ли такава, Мариян ще бъде пуснат без финансов иск.

„Ако не отиде зад граница, бихме искали до края на кариерата си да играе само за нашия клуб. Мариян е лидер, уважаван е от всички съотборници и е важна част от нашия проект. За колко години има договор, не е проблем, защото отношенията ни с него са на мъжка дума. Искаме да е щастлив и да остане колкото се може по-дълго, за да радва феновете ни и на новия градски стадион”, заявиха от „Тича”.
Преди няколко дни Мариян отново показа, че се намира в топформа и с двата си гола донесе успеха с 2:1 над Витоша в Бистрица, който задържа „моряците” в топ 6. Особено красиво бе първото попадение на Огнянов, реализирано след плонж с глава.

Любопитно е, че през този сезон, когато Мариян Огнянов вкарва гол, Черно море винаги печели. Тази тенденция бе потвърдена и в Бистрица.

Общо до този момент през сезон попаденията на футболиста са донесли 9 точки на „моряците”. Огнянов бе точен два пъти и при победата с 4:0 над Верея във втория кръг в Стара Загора, а при 3:0 над Локомотив в Пловдив откри резултата. С 5-те си гола Мариян Огнянов е и голмайстор на варненския тим.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход