Павлин Николов: С Дарин Великов си стиснахме ръцете

Публикувано в: Баскетбол |

28_3„С Дарин Великов вчера си стиснахме ръцете. Всички неща, като параметри с него, са договорени. Целта в началото на сезона бе влизане в четворката. Тя бе постигната и благодарение на новия подход на Дарин Великов. Имаме няколко варианта за помощник треньор. Догодина при всички положения ще имаме по-мотивиран състав“, заяви на пресконференция на БК „Черно море Тича“ днес президентът на клуба Павлин Николов. Основният повод за пресконференцията бяха успехите дотук на отделните гарнитури в ДЮШ на клуба.

Тепърва ще се прави селекцията в мъжкия тим. Тя ще бъде ориентирана основно към състезатели, които са рожби на клуба. По отношение чужденците, Павлин Николов заяви: „Този сезон чужденците бяха трима. За следващия съм решил да не са повече от двама поне до първия полусезон. Ядрото на отбора ще бъде запазено. Това е преценка на треньора. А тя съвпада с моето мнение, както и с това на Борис Стоянов и Стефан Павлов“, каза още Николов, като допълни, че целите за новия сезон ще бъдат поставени тогава, когато селекцията бъде готова. Той разкри, че евентуално единият от сърбите може да остане в отбора и за следващия сезон, но не каза за кого точно става въпрос.

По отношение новия шеф на ДЮШ Павлин Николов разкри, че вариантите засега са 3. Сред тях фигурира и чужденец.
Основният спонсор заяви също, че за този сезон в клуба са инвестирани 700 000 лева. Малко повече от половината от тази сума е за ДЮШ.

Коментари

Трябва да сте влезли за да публикувате коментар. Вход